Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/4/b/living-lightly.be/httpd.www/wp-content/themes/coach3/importer/inc/OneClickDemoImport.php on line 121 Samenwerking op maat - Interieurontwerp

Samenwerking op maat

Voor de inrichting van uw interieur of de renovatie van uw woning wordt een 3D-ontwerp gemaakt. De realisatie van het interieur en de installatie van de meubels worden van A tot Z door ons gecoördineerd.  Elk project is uniek en op maat van uw budget. U kiest zelf de fases waarin u wilt begeleidt worden.
Hieronder kan u kiezen welke fases voor u van toepassing zijn.

COVID-19 Omwille van onze veiligheid wordt er momenteel zoveel mogelijk online samengewerkt. Het kennis makend gesprek en de presentatie gebeuren indien mogelijk per mail en telefoon.


Werkwijze bij interieurinrichting (met plaatsbezoeken)

Kennismakend gesprek 
Bij een plaatsbezoek wordt de situatie alsook de plannen van woning bekeken. Uw wensen worden besproken en doelstellingen zoals budget, stijl en praktische zaken worden bepaald.

Het ontwerp
Na overleg en akkoord van de opdrachtgever wordt een 3D ontwerp uitgewerkt. Dit kan bestaan uit volgende elementen, afhankelijk van wat overeengekomen werd :
– 2D-plan
– 3D-ontwerp
– moodboard
– Materiaal- en kleurstudie
– Lichtstudie
– Stalen
– Meubelplannen (maatwerk)
– Voorstel meubelen en decoratie

Raming van de inrichting 
Voor meubelen, maatwerk, verlichting, gordijnen en decoratie wordt aanvraag gedaan bij leveranciers en ateliers. Hiervoor wordt een offerte opgesteld.

Installatie van de meubels en decoratie
Bij akkoord worden alle goederen voor de inrichting (meubilair, verlichtingsarmaturen en decoratie) in bestelling geplaatst en indien mogelijk op 1 zelfde datum geleverd. Maatwerk heeft vaak een levertermijn van 6 tot 8 weken waardoor de planning ruim op voorhand gebeurt.

Werkwijze bij renovatiewerken

Raming van renovatie
Indien renovatiewerken van toepassing zijn worden vakmannen ingepland om de uitvoeringsmogelijkheden en technische details te overleggen. Het ontwerp wordt overhandigd en besproken met deze uitvoerende partijen. Deze offertes worden gecontroleerd. Soms is een plaatsbezoek van de vakman noodzakelijk vooraleer een prijs te kunnen bepalen.

Coördinatie
De uitvoering van uw project wordt van A tot Z gepland en opgevolgd in samenwerking met ervaren vakmensen die afwerking en stiptheid hoog in het vaandel dragen.
Wekelijkse werfvergaderingen en controles zorgen voor een vlotte samenwerking met tijdwinst.
Een uitgeschreven samenvatting van alle punten die aan bod zijn gekomen tijdens deze vergaderingen wordt aan alle partijen bezorgd.

Immostyling

Advies
Advies om een ruimte in te richten en op te frissen om een snellere verkoop te realiseren.

3D-Immo
Een 3D ontwerp met een moderne inrichting van het interieur, eventuele renovatie- of uitbreidingsmogelijkheden van de woning kunnen uitgetekend worden. Dit motiveert de verbeelding van een potentiële verkoper, waardoor deze sneller overtuigd geraakt.

Bekijk hier de prijzen voor bovenstaande diensten