Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/d/4/b/living-lightly.be/httpd.www/wp-content/themes/coach3/importer/inc/OneClickDemoImport.php on line 121 Mijn favoriete collecties - Interieurontwerp

Mijn favoriete collecties

Voor elk budget is schoonheid niet ver weg

Een verzameling van de meest tijdloze objecten, textiel en meubelen van verschillende merken en uit verschillende prijsklassen. 

TEXTIEL / Meubelstoffen, behang en gordijnen
Materiaalkeuze bepaalt de sfeer. Textiel brengt zachtheid in de ruimte en zorgt voor een betere akoestiek.
Texturen en kleuren brengen sfeer in een ruimte. Door het herhalen van kleuren creëer je harmonie. 

Tapijten
Wol, satijn, katoen, linnen, viscose, lyocell, polyester,…. elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken. De keuze van uw tapijt wordt aangepast aan uw streefbeeld.
Alles is op maat verkrijgbaar.

VERLICHTING
De keuze van verlichting hangt af van functie en sfeer. Een armatuur kan neutraal opgaan in de architectuur of contrasterend zijn. Een vloerlamp, hanglamp of tafellamp speelt mee in de compositie van een ruimte. Door zijn materiaal, de stijl en de lichtbundel is het een belangrijke eyecatcher die de sfeer mee bepaalt.

« of 3 »

MEUBELEN
Tafels, stoelen en banken met ergonomisch comfort.
Minimalistische vormen zijn luchtig maar hoeven daarom niet saai te zijn.

Zitbanken
Een zetel is een investering en kies je niet zomaar. Zitcomfort hangt af van je ‘zetelhouding’. Laat je goed begeleiden in jouw keuze. Zithoogte, zitdiepte, vorm, hardheid van de vulling, allergie aan bepaalde materialen, de keuze voor stof of leder,… Deze elementen zijn uiterst belangrijk om bij stil te staan.  Een zetel van goede kwaliteit gaat minstens 10 jaar mee en kan je altijd laten herstofferen na intens gebruik, om zo de volgende 10 jaar opnieuw te doorstaan. 

« of 2 »

Bijzetzetel, poef of relax 
Meubels met een toegevoegde waarde. Wil je een relax maar is je ruimte beperkt, dan kan deze in je zitbank ingebouwd zijn. Wil je een loungezetel maar is je ruimte beperkt, opteer dan voor een poef die bij de zitbank hoort, deze kan je gemakkelijk verplaatsen en neemt minder ruimte in.  Wil je extra zitplaatsen voor bezoek, kies dan voor meerder kleine poefs of bijzetzetels. Kleur en textuur fleuren de ruimte op. Als je kiest voor een draaibare relax met voetsteun dan ga je deze nooit meer willen afgeven. 

« of 2 »

Salontafel en bijzettafel
Een combinatie van poefs en salontafels in verschillende hoogtes en vormen oogt speels maar als je ruimte beperkt is opteer dan voor maximum efficiëntie. Een bijzettafel schuif je gemakkelijk over je zitbank en neemt weinig plaats in. Een salontafel mag niet te laag en niet te hoog zijn. 

Eettafels
Een eettafel is de centrale plek voor ontmoetingen en gesprekken. Naast duurzaamheid speelt uitstraling en comfort een belangrijke rol in de gezelligheid. 

Eetstoelen
Hou steeds rekening met de hoogte van de eettafel. Soms wijkt de hoogte van een tafelblad af van de standaardmaat. Ca 30 cm tussen bovenkant werkblad en zithoogte van de stoel is een ideale ergonomische maat. Als je voor armleuningen opteert hou dan rekening dat de diner stoel mogelijks niet helemaal onder de tafel geschoven kan worden. Meet de hoogte van de armleuning en de onderkant van het tafelblad af indien je dit wel wenst. 

Hoge tafels en barkrukken 
Bij de keuze van een barkruk  is de zithouding belangrijk. Als je voor een rugleuning opteert dan is een gestoffeerde rug extra aangenaam. De hoogte van de kruk is afhankelijk van de hoogte van de tafel of toog. Een barkruk met een zithoogte van 65 cm is ideaal voor een keukeneiland van 90 cm hoog. Een barkruk met zithoogte 75 cm is geschikt voor een tooghoogte van 110 cm. Verstelbare barkrukken bieden extra ergonomisch comfort op werkplekken. 

Neem contact op voor vragen omtrent een artikel